zadziałał mi nfs world czy zadziała mi nfs hot pursuit
??

wejdżcie na empik.com i wpiszcie need for speed hot pursuit i obejrzyjcie zwiastun jest czadowy
| (+) Archiwum shoutboksa |
|
Ostatnio poruszane / Najciekawsze Tematy
|
Parę pytań o NFS World...
|
|
| medzik1992 |
Dodany dnia 15-07-2010 18:48
|
Nowy user![]() Postów: 2 Data rejestracji: 15.07.10 Status upomnienia: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. 1. Kiedy już wiadomo na 100%, że każdy będzie mógł grać w tego NFS'a ? 2. Słyszałem, że aby w pełni cieszyć się tą grą trzeba będzie kupić jakiś starter czy coś bo w przeciwnym razie maksymalnie będzie można zdobyć 10 poziom itp. Czy to prawda ? Co trzeba kupić by w pełni cieszyć się tą grą ? |
|
|
|
| Pani Sponsor ;) |
Dodany dnia 08-09-2010 01:53
|
|
Reklama Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| @FoxNET |
Dodany dnia 15-07-2010 19:03
|
|
Główny administrator ![]() Postów: 212 Data rejestracji: 20.05.09 Status upomnienia: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Premiera gry została ogłoszona w Europie na 20 lipca, ale kilka dni temu na oficjalnej stronie NFS World czytałem ze premiera została przesunięta o tydzień, czyli na 27 lipca tego roku. Ci którzy kupią Starter Pack będą mogli według zapewnień EA rozpocząć rozgrywkę 3 dni wcześniej. Tak, w darmowej wersji można osiągnąć maksymalnie 10 poziom doświadczenia. By grać dalej trzeba zakupić tak zwany Starter Pack, który w Polsce kosztuje 49 PLN. Kupisz go na stronie EA Store. |
| medzik1992 |
Dodany dnia 15-07-2010 20:18
|
Nowy user![]() Postów: 2 Data rejestracji: 15.07.10 Status upomnienia: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki za szybkie informacje. Jeszcze mam pytanie co do tego "Starter Packa"... Czy ten Starter Pack będzie dostępny w sklepach ? Np. Empik, MM, Saturn ? Może już ktoś takowy widział ? oraz Jak już będę miał ten Starter Pack będę mógł się cieszyć z gry w 100% ? jeszcze jedno pytanie, które sobie przypomniałem w trakcie pisania tych pytań... ![]() Mam kartę graficzną ATI Radeon X600 128 MB, Pixel Shader i Vertex Shader 2.0... czy ta karta graficzna wystarczy by pograć w tego NFS'a ? Wszystkie NFS'y odpalam oprócz Shifta. |
|
|
|
| @FoxNET |
Dodany dnia 15-07-2010 21:14
|
|
Główny administrator ![]() Postów: 212 Data rejestracji: 20.05.09 Status upomnienia: ![]() ![]() ![]() ![]() |
W tej chwili Starter Pack jest do nabycia tylko w dystrybucji cyfrowej, tzn. do pobrania. Na tą chwile EA nie podała żadnych informacji jakoby Need for Speed World miał ukazać się na płycie DVD, więc w Empiku itp. raczej go nie kupisz. Po zakupie Starter Pack do NFS World otrzymasz pełną wersję gry, a co za tym idzie dostęp do wszystkich dodatków jakie są w grze (niektóre osobno płatne, ale o tym dowiemy się więcej po premierze). Co do karty graficznej trudno powiedzieć, może działać, a może nie. Radziłbym najpierw zagrać w wersję bezpłatną i przetestować jak gra będzie działać. Tu są wymagania jakie w tej chwili NFS World wymaga - Wymagania sprzętowe Need for Speed World. |
| Przeskocz do forum: |
| Temat | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |
|---|---|---|---|
| NFS Hot Pursuit - Pytania o edycję limitowaną... | Ogólne o Grze | 2 | 04-09-2010 15:45 |
| Jak pobrać i zainstalować NFS World? | Pomoc & porady | 6 | 03-09-2010 19:42 |
| Spolszczenie do NFS Worlda | Pomoc & porady | 4 | 21-08-2010 10:53 |
| NFS World Starter Pack | Pomoc & porady | 13 | 17-08-2010 09:39 |
| NFS Carbon Win XP - Problem z uruchomieniem. | Pomoc & porady | 2 | 05-08-2010 10:30 |